TAPASIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TapAsia. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 19:04 tomatensoep was lekker alleen jammer dat er niks in zat (bosuitjes en kipfilet), eten was erg pittig ( garnalen)
13 jun 2024 om 21:26 Eten sneller bezorgd dan de aangegeven tijd. Kwaliteit is sinds de verandering erg achteruit gegaan, dumplings zwemde letterlijk in de saus, sushi was erg smaakloos en soep was té zout. Erg jammer dit want was altijd groot fan van tapasia.
11 jun 2024 om 20:53 Heeeeerlijk gegeten! Eindelijk een gerecht waarin je de garnalen niet hoeft te zoeken! Wat een overdaad, top!
7 jun 2024 om 5:28 Had een pokebol besteld maar deze had een vreselijk pittige saus. Bovendien was de hoeveelheid rijst enorm. En dus daardoor de groente veel te weinig. Ik heb hem vanwege deze saus meteen weg moeten gooien. Volgende keer toch weer Ganbei.
5 jun 2024 om 8:12 Everything was too spicy and they mixed up our orders, they brought chicken instead of shrimps
30 mrt 2024 om 17:03 Heerlijk eten. En precies op tijd.
28 mrt 2024 om 8:18 Prima eten voor goede prijs
27 mrt 2024 om 21:12 Het was weer heerlijk!
27 mrt 2024 om 10:59 Bestellingkwam sneller dan was opgegeven, kwaliteit was top, vers en lekker
24 mrt 2024 om 23:23 Koud en niet compleet naar meer dan uur wachten
24 mrt 2024 om 20:45 Loempia met kip, nier zoals normaal. Ander soort deeg (zoet), geen ei en heel weinig kip. Foe yong hai was aangebrand en dit proefde je overal doorheen. Jammer, ben eigenlijk anders gewend van tapasia.
19 mrt 2024 om 20:02 Prima eten en perfect op afgesproken tijd